Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea wil verrassend goedkoop shoppen bij PSV’

PSV moet vrezen voor een wintersvertrek van één van haar sterspelers. Volgens Calciomercato is Chelsea de meest recente optie voor Lozano. Daarmee volgt de Londense club onder meer stadsgenoot Arsenal, Manchester United en FC Barcelona. In de zomer zei PSV nog ‘nee’, maar de kans is groot dat de Mexicaanse vleugelaanvaller uiterlijk in de zomer van 2019 verkast.

De 23-jarige Lozano maakte een bliksemstart in het shirt van PSV en is sindsdien uitgegroeid tot een sensatie. Na een sterk WK leek zijn vertrek dan ook onvermijdelijk, maar uiteindelijk bleef hij toch actief in Eindhoven. Een derde seizoen lijkt echter uitgesloten.

Chelsea zou serieus nadenken over de komst van Lozano. Men denkt aan een miljoen of 35 voldoende te hebben, maar dat lijkt gezien eerdere berichten uitgesloten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.