Voetbal4u.com

Eredivisie OPMERKELIJK: ‘Feyenoord en PSV grijpen mis, Ajax sluit opvallende deal’

Ajax heeft een opvallende deal gesloten met een Rotterdamse voetbalclub. Ze gaan namelijk de komende drie jaar investeren in de jeugdopleiding van Sparta. Ze troeven daarmee Feyenoord en PSV af die ook geinteresseerd waren.

Die clubs klopten ook aan bij Sparta om een intensievere samenwerking te bespreken. Uiteindelijk werd door Sparta gekozen voor Ajax en daar is Marc Overmars, technisch directeur van de Nederlandse topclub, bijzonder blij mee, vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

“De afgelopen tien jaar heeft de opleiding spelers als Depay, Strootman, De Roon, Wijnaldum, Dumfries en Willems voortgebracht. En de clubs hebben sinds jaar en dag een warme band. Het is strategisch een goede partner, op een goede plek.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.