Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax maakt vraagprijs voor spelmaker Hakim Ziyech bekend’

De kans is erg groot dat Hakim Ziyech bezig aan zijn laatste seizoen als speler van Ajax en daarom hebben de Amsterdammers alvast een prijskaartje om zijn nek gehangen.

AS Roma wilde afgelopen zomer zo’n dertig miljoen euro betalen, maar Ajax besloot een ‘nee’ te verkondigen en besloot Ziyech uiteindelijk zelfs te belonen met een salarisverhoging. Zijn contractduur bleef gelijk. Echter, volgens ForzaRoma blijft Ajax vasthouden aan een riante vraagprijs van zo’n 45 miljoen euro.

Ziyech had Ajax in de zomer al kunnen verlaten, maar AS Roma beet zich stuk op de vraagprijs en een aantal andere clubs werd door de smaakmaker zelf afgewezen. Mogelijk keert AS Roma in januari of komende zomer terug. Zeker indien Cengiz Ünder voor een riante transfersom naar Bayern München verkast.

Andere opties zijn onder meer Arsenal, Liverpool, Everton en Real Betis.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.