Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag voert opzienbarende wissel door bij Ajax tegen Benfica’

Vanavond staat de kraker voor Ajax uit tegen Benfica op het programma. Bij winst kunnen ze zich gaan voor de volgende ronde in de Champions League. Een topresultaat uiteraard. Trainer Erik ten Hag heeftt besloten een opvallende wissel door te voeren speciaal voor dit duel. Kasper Dolberg begint namelijk op de bank in Lissabon, verwacht het Algemeen Dagblad.

Ten Hag kiest namelijk voor de ‘Bayern München-variant’. Dat betekent dat Dusan Tadic als een soort valse spits gaat opereren in Portugal, geflankeerd door David Neres en Hakim Ziyech. De echte spitsen in het eerste, Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar, moeten genoegen nemen met een reserverol.

Achterin is er wederom geen plaats voor Maximilian Wöber. Ten Hag geeft de voorkeur aan het centrale duo Matthijs de Ligt-Daley Blind en doet ook niets verrassends op het middenveld.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Schöne, De Jong; Ziyech, Tadic, Neres

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.