Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Voormalig sterkhouder van Ajax zet transferdeur wagenwijd open!

Met Klaas-Jan Huntelaar en Daley Blind haalde Ajax de afgelopen tijd twee oude ervaren bekende gezichten terug. Nu heeft Jan Vertonghen ook laten weten open te staan voor een terugkeer naar Amsterdam.

Vertonghen staat op dit moment nog onder contract bij Tottenham Hotspur, waar zijn contract na dit seizoen afloopt. De Engelse topclub heeft echter de optie om die verbintenis met een jaar te verlengen en de verwachting is dat dit ook wel zou gebeuren. Toch weet de Belgische international nog niet waar hij volgend seizoen speelt.

Een terugkeer naar Ajax, zoals eerder al eens werd geopperd, sluit Vertonghen tegenover De Telegraaf in ieder geval niet uit. “We zien wel wat de toekomst brengt, maar Ajax zit in mijn hart en in mijn achterhoofd. Ik ben nu echter speler van Spurs, voel me heel erg goed en kan weinig zeggen over de toekomst.”

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.