Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax koopt mogelijk nóg een speler in de winterstop’

Ajax is van plan om deze winter de selectie te gaan versterken met de Argentijnse verdediger Lisandro Magallan maar daar komt mogelijk nog een speler bij.

Volgens de Colombiaanse media hengelen de Amsterdammers namelijk nog steeds naar de jonge aanvallende middenvelder Nicolás Benedetti van Deportivo Cali. Overmars deed eerder al twee keer succesvol zaken met de topclub uit de Categoría Primera A en haalde Luis Manuele Orejuela en Mateo Cassierra naar de Johan Cruijff ArenA.

Benedetti wordt niet alleen gevolgd door Ajax, maar ook door verschillende ploegen uit de Amerikaanse Major League Soccer. De technisch begaafde voetballer heeft dit seizoen in totaal 27 wedstrijden gespeeld voor zijn werkgever, waarin hij zeven keer scoorde en vijf assists afleverde. Zijn transferwaarde wordt geschat op ongeveer 900.000 euro, maar de Amsterdammers moeten vermoedelijk wel wat meer op tafel leggen om de strijd om zijn handtekening te winnen. Iemand die eveneens in de belangstelling staat van de Eredivisie-topclub is Ritsu Doan van FC Groningen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.