Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United is overtuigt en wil 70 miljoen neertellen voor Ajacied’

Manchester United wordt concreet rondom een speler van Ajax. Volgens diverse media hebben ze 70 miljoen euro over voor de diensten van Matthijs de Ligt. Het is algemeen bekend dat oefenmeester José Mourinho niet echt blij is met zijn laatste linie en in een van de aankomende transferperiodes dient daaraan gesleuteld te worden, klaarblijkelijk dus met de komst van De Ligt, die een geweldige wedstrijd speelde in Da Luz tegen Benfica.

De jonge international van het Nederlands elftal staat ook op het verlanglijstje van het Spaanse FC Barcelona en het Italiaanse Juventus, maar beide ploegen kunnen hoogstwaarschijnlijk niet tippen aan het Engelse bod. Van De Oude Dame weten we dat ze 50 miljoen euro overheeft voor De Ligt.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.