Voetbal4u.com

Eredivisie VIDEO: Samenvatting Benfica – Ajax (1-1) CHAMPIONS LEAGUE

Ajax heeft vanavond wederom uitstekende zaken gedaan in de Champions League. Tegen directe concurrent Benfica werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Vorige week werd er nog met 1-0 gewonnen van de ploeg uit Lissabon.

In de eerste helft kwam Benfica op voorsprong na een fout van doelman Andre Onana. Dusan Tadic zette orde op zaken door na een uur spelen de 1-1 te maken. Nadien kregen beide ploegen nog kansen op de winst maar de Amsterdammers wisten een punt veilig te stellen. Plaatsing voor de volgende ronde komt nu erg dichtbij voor Ajax.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.