Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-speler wordt in de zomer ploeggenoot van Cristiano Ronaldo’

Als er één speler op de huidige transfermarkt gewild is dan is het Matthijs de Ligt wel. Hij wordt dan ook aan de lopende band gelinkt aan Europese grootmachten.

Juventus is één van de topclubs die de situatie van De Ligt in de gaten houdt. Door de goede contacten met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de Oranje-international, hopen de Italianen toe te slaan. Volgens Football Italia zal Fabio Paratici, de sportief directeur van Juventus, de komende weken overleg hebben met Raiola om de situatie van De Ligt te bespreken. Het zou gaan om een transfer komende zomer. Een overstap in de winter lijkt niet aan de orde.

De Ligt wordt al enige tijd gevolgd door de club van Cristiano Ronaldo. Ze hebben echter concurrentie van onder meer Barcelona en meerdere Engelse clubs. Het is duidelijk dat er flink in de buidel getast moet worden om De Ligt te contracteren.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.