Voetbal4u.com

Eredivisie Nicolas Tagliafico: ‘Ajax moet hem zeker kopen in de winterstop’

Nicolas Tagliafico ontwikkeld zich in een enorm tempo bij Ajax. Het is geen geheim dat de Amsterdammers achter de handtekening aan zitten van Lisandro Magallan. Een landgenoot van de linksback. En volgens hem moeten ze hem zeker gaan kopen in de winterstop.

Directeur spelerszaken Marc Overmars onderhandelt op dit moment met Boca Juniors over de stopper en gaat hem waarschijnlijk inlijven voor 9,5 miljoen euro. Tagliafico zegt in gesprek met Ajax Life: “Of ik hem ken? Natuurlijk! Hij is een goede verdediger. Hij heeft een goede techniek en is fysiek heel erg sterk. Ik ken hem persoonlijk niet heel goed of zo, maar het is een very good guy. Het is een intelligente jongen ook. Ik hoop echt dat hij komt!”

Als Magallán daadwerkelijk naar onze hoofdstad verhuist, dan krijgt hij zeker een rondleiding van Tagliafico. “Ajax is een goede club en Amsterdam is écht een toffe stad. Mocht Magallán komen, dan is het voor hem natuurlijk fijn dat ik hier al ben. Ik kan hem helpen. Wat ik zo leuk vind aan Amsterdam? Ik hou van de mensen, het centrum, de grachten… Alleen niet van de kou deze dagen, haha!” Onlangs begeleidde de Ajacied zijn landgenoot Paulo Dybala en zijn vriendin al, die op vakantie waren in ons land.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.