Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Twee clubs melden zich officieel voor Matthijs de Ligt’

Het ziet ernaar uit dat Matthijs de Ligt bezig is aan zijn laatste seizoen als speler van Ajax. Volgens het medium Tuttosport hebben namelijk zowel Bayern Munchen als Juventus zich gemeld voor de verdediger van de Amsterdammers.

Beide clubs hebben aan het kamp-De Ligt én Ajax laten weten graag te willen onderhandelen over een transfer. Het gaat dan om een transfer in de zomer van 2019, want Ajax heeft al aangegeven dat een winters vertrek van zijn aanvoerder onbespreekbaar is, wat het bedrag ook is dat op tafel gelegd wordt.

Ajax verlangt naar verluidt zo’n 80 miljoen euro voor De Ligt. FC Barcelona en Real Madrid volgen de Oranje-international eveneens op de voet, maar op dit moment zijn Juventus en Bayern München het meest concreet. Beide clubs hebben vooral centrale verdedigers op leeftijd onder contract staan en zien De Ligt dan ook als een noodzakelijke investering met het oog op de toekomst.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.