Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Arjen Robben transfervrij, belangrijk nieuws voor PSV en Groningen’

Het ziet ernaar uit dat Arjen Robben bezig is aan zijn laatste seizoen als speler van Bayern Munchen. Hij heeft een aflopen contract en volgens BILD gaat deze niet verlengd worden. In München zouden ze de kans dat Robben vertrekt zelfs op maar liefst negentig procent schatten.

Omdat het contract van de voormalige international van het Nederlands elftal in de zomer van 2019 afloopt, zou hij al bij een andere club kunnen tekenen in januari. Er wordt de laatste tijd weer veelvuldig gesproken over een mogelijke rentree in de Eredivisie bij FC Groningen of PSV. Volgens de laatste geruchten ligt de voorkeur van de vleugelspits zelf bij het Hitachi Capital Mobility Stadion, al kan dit natuurlijk niet met zekerheid gesteld worden. Na zijn carrière als speler keert Robben sowieso terug. Hij liet al eens weten: “Zeker is dat ik terugkeer naar Nederland, naar Groningen. Eerst wil ik een half jaar niks doen, even helemaal afstand nemen van het voetbal.”

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.