Voetbal4u.com

Eredivisie ‘De Oude Dame stelt opvallende ruildeal voor bij Ajax’

Juventus wil dolgraag Matthijs de Ligt overnemen van Ajax. Ze stellen daarom dan ook een opvallende ruildeal voor. Volgens het medium Juventus News 24 willen ze 50 miljoen euro voor hem betalen plus spits Moise Kean.

De transferwaarde van de pas 18-jarige vleugelspits wordt geschat op 12 miljoen euro en het is niet voor het eerst dat Kean in verband wordt gebracht met een Eredivisie-topclub. De naam van de voetballer in kwestie staat namelijk al heel erg lang op het verlanglijstje van PSV, dat hem naar verluidt wilde huren in het recente verleden. In het afgelopen seizoen werd Kean uitgeleend aan Hellas Verona, waarvoor hij in totaal twintig wedstrijden speelde en vier doelpunten maakte.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.