Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Meevaller op komst voor koploper PSV’

Een meevaller voor koploper PSV Eindhoven. Het ziet ernaar uit dat Erick Gutierrez eerder terugkomt van een interlandperiode.

Gutiérrez vertrok na het uitduel bij De Graafschap naar Mexico voor interlandverplichtingen. Op dit moment is de nationale ploeg in voorbereiding op de clash met Argentinië, maar journalist Raúl Méndez meldt dat de in Europa actieve internationals daarna weer naar huis mogen. Dat zou dus ook gelden voor de PSV-middenvelder.

‘Guti’ is bij PSV nog geen zekerheidje. Van Bommel liet vorige week weten dat de Mexicaan moet wennen aan de nieuwe omgeving en daarom geeft hij Gastón Pereiro vooralsnog de voorkeur. Veel PSV-fans hopen echter op een wisseling binnen de basisploeg.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.