Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars: ‘Ben ik nu van mijn bijnaam af?’

Tijdens de rondvraag bij de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) had Marc Overmars een opvallende vraag in petto. Is hij nu van zijn ergelijke bijnaam af?

De directeur voetbalzaken kreeg zijn bijnaam (Marc Netto, red) omdat hij de laatste jaren de hand op de knip hield betreffende aankopen. Wegens het uitblijven van groot succes in Amsterdam, besloot hij dat het eigen kapitaal wel wat meer op het veld mocht staan.

En zo geschiedde, want Overmars trok de portemonnee deze zomer. Dusan Tadic kwam over van Southampton voor 11,4 miljoen euro. Ook Daley Blind kwam Ajax versterken. Hij werd van Manchester United gehaald voor 16 miljoen euro, wat door bonussen kan oplopen tot maximaal 21 miljoen euro.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.