Voetbal4u.com

Eredivisie DOMPER: ‘Ajax krijgt sterspeler geblesseerd terug na interlandperiode’

Een domper voor Ajax. Het ziet ernaar uit dat Hakim Ziyech is teruggekeerd na een interlandperiode met een blessure. In het duel voor Marokko tegen Kameroen scoorde hij tweemaal en was dus uiterst belangrijk.

Klaarblijkelijk heeft Ziyech echter knieklachten opgelopen die van dien aard zijn dat hij aankomende dinsdag niet uit kan komen voor zijn land tegen Tunesië. Het zou overigens niet om een zware blessure gaan, maar de creatieve middenvelder moet dus wel pas op de plaats maken.

Het zou een behoorlijke aderlating zijn als Ziyech wel een tijdje in de ziekenboeg plaats moet nemen, want Ajax gaat een druk programma tegemoet. Over een weekje spelen de Amsterdammers tegen NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion, waarna de selectie het vliegtuig zal pakken richting Athene voor het Champions League-duel met AEK. Daarna volgen vóór de winterstop nog zes wedstrijden: ADO-thuis, PEC-uit, Bayern-thuis, De Graafschap-thuis, Roda-uit en Utrecht-uit.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.