Voetbal4u.com

Italië ‘Supertalent wil dolgraag de overstap maken naar Ajax’

Een keer de omgekeerde wereld. Een supertalent van Juventus maakt graag de overstap naar Ajax. Het gaat om de jonge aanvaller Moise Kean. Dit weet het medium Tuttosport te melden.

erschillende Italiaanse media schrijven dat het talent onder indruk is van de Amsterdammers en hun gave om jonge spelers naar de top te brengen. Zlatan Ibrahimovic vertrok van Ajax naar Juventus, Luis Suárez ging van Ajax naar Liverpool, Wesley Sneijder liet Ajax achter zich voor Real Madrid en in het hier en nu doen Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt het goed bij vrijwel alle Europese grootmachten.

Mino Raiola behartigt de belangen van Kean en zou al in contact staan met directeur spelerszaken Marc Overmars. Verder is er veel onduidelijk over de mogelijke transfer… er wordt bijvoorbeeld geen melding gemaakt van een eventuele transfersom. De waarde van de aanvaller, die pas 18 jaar oud is, wordt geschat op 12 miljoen euro.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.