Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Giovanni van Bronckhorst slachtoffert twee Feyenoorders tegen PSV’

Aankomend weekeinde staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma. De verwachting is dat Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst wat wisselingen gaat aanbrengen in zijn basiself.

De Telegraaf schrijft: “Jeremiah St. Juste heeft z’n schorsing erop zitten en neemt dan normaal gesproken de plaats in van Bart Nieuwkoop. Het product uit eigen opleiding moest alle zeilen bijzetten om overeind te blijven als rechtsachter tegen de Groningers. Nieuwkoop wilde wel dolgraag en weigerde ondanks een blessure in de slotfase de handdoek te gooien.”

Van Bronckhorst hoopt ook weer te kunnen beschikken over Robin van Persie… “Haalt Van Persie PSV dan zal het evenals eerder bij Ajax-Feyenoord ten koste gaan van Sam Larsson en maakt Toornstra normaliter zijn opwachting om de ’balans te bewaken’. Na twee goede ballen – onder andere voor de beker tegen ADO Den Haag – roept de Zweed zelfverzekerd dat het allemaal wel goed zit met hem bij Feyenoord. Alleen is het verval bij hem tussen de ene en andere wedstrijd veel te groot. Waarbij aangetekend dat zijn bovengrens tot dusver niet tot verrukking leidt. Ook tegen FC Groningen lukte het hem zich onzichtbaar te maken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.