Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Groningen waarschuwt Ajax en PSV voor Ritsu Doan’

Bij FC Groningen is er op het moment één speler die er bovenuit steekt. En dat is de Japanse middenvelder Ritsu Doan. Ajax en PSV zijn voor hem in de markt maar er zal wel de absolute hoofdprijs voor hem op tafel moeten komen.

Groningen haalde Doan afgelopen zomer voor twee miljoen euro definitief in huis. In augustus had de eredivisionist al vier keer zoveel kunnen verdienen dankzij CSKA Moskou, maar de leiding weigerde. “Wij hebben hem verschrikkelijk hard nodig”, vertelt Hans Nijland, algemeen directeur van Groningen, aan het NRC.

Doan blijft dus in ieder geval tot de winterstop in Groningen. De zomer lijkt ook nog haalbaar, maar Nijland weet dat naast hijzelf ook de Aziaat op weg is naar een nieuw avontuur. “Als Doan de dingen blijft doen zoals hij nu doet, dan gaat hij voor een aanmerkelijk hoger bedrag weg dan die acht miljoen euro.”

Zelf droomt Doan vooral van een ‘grote club’. “Ik wil graag voor een team spelen dat de Champions League zou kunnen winnen.” Ajax, PSV en verschillende Europese (sub)topclubs worden al genoemd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.