Voetbal4u.com

Eredivisie Ontevreden Ajax-speler vraagt gesprek aan met Erik ten Hag

Het gaat Ajax dit seizoen voor de wind. Toch is niet iedereen gelukkig met zijn positie binnen het elftal. Zo vroeg Zakaria Labyad onlangs een gesprek aan bij trainer Erik ten Hag.

In gesprek met De Telegraaf doet de aanvallende middenvelder een boekje open: “Ik was bij FC Utrecht een zekerheidje en had een goed seizoen achter de rug. Daardoor rekende ik erop dat ik bij Ajax direct zou aanhaken. Mijn ouders, vrouw en vrienden hebben me rustig gehouden, me verteld dat ik goed kan voetballen en dat mijn kans zou komen.” Twijfelde hij daaraan? “Ja, best wel. Voor mijn gevoel trainde ik goed.”

Labyad klopte dus aan bij Ten Hag… “En daarin hoorde ik precies wat ik nog moest verbeteren. Het belangrijkste punt was dat ik in wedstrijden en op trainingen veel beslissender moest zijn met doelpunten en assists. En vanaf dat moment probeer ik nog dwingender aanwezig te zijn. De laatste wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, voor de beker, scoorde ik en nu weer. Dáárvoor ben je aanvaller.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.