Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt gespot tijdens diner met technisch directeur’

De kans is erg groot dat Matthijs de Ligt aan het einde van het seizoen vertrekt bij Ajax. Waar naartoe is nog de vraag maar hij zou wel gespot zijn met een technisch directeur van een absolute grootmacht.

De stopper zou in de afgelopen week gedineerd hebben met Éric Abidal van FC Barcelona. Het is inmiddels wel algemeen bekend dat de Catalanen de verdediger maar al te graag willen overnemen van Ajax, al is het de vraag of ze hem kunnen betalen. Journalist Duncan Castles van The Daily Record meldde eerder dat de Amsterdammers liefst 100 miljoen euro willen hebben voor hun groeidiamantje en die geldsom lijkt net wat te gortig voor de regerend landskampioen van LaLiga.

Desondanks weigert de werkgever van Lionel Messi en Luis Suárez de handdoek in de ring te gooien, getuige ook het diner van Abidal met De Ligt. Ook clubs als Manchester City, Bayern München, Real Madrid en Juventus worden in verband gebracht met de jonge international van het Nederlands elftal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.