Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV-sterkhouder kan transfer overhouden aan wedstrijd tegen Barcelona morgen’

Morgen speelt PSV om haar laatste kans in de Champions League tegen FC Barcelona. Een mooi affiche, ook voor de Mexicaanse flankspeler Hirving Lozano. Hij hoopt zich in de kijker te spelen.

Lozano verklapte eerder dit seizoen te dromen van twee clubs: Manchester United en FC Barcelona. De Champions League-ontmoetingen met de Catalanen zijn voor de aanvaller dan ook een belangrijk meetpunt. In Camp Nou liet hij zich al meermaals zien met individuele hoogstandjes, maar woensdagavond wacht een nieuwe test in Eindhoven.

‘Chucky’ zal tegen FC Barcelona moeten aantonen dat hij goed genoeg is voor dit niveau. In de Eredivisie doet Lozano dat al bijna wekelijks, maar dat is voor de absolute top van Europa niet voldoende. Marca schrijft dan ook dat Barcelona-thuis een nieuw examen is voor de PSV-ster.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.