Voetbal4u.com

Eredivisie Buitenland lyrisch over koppende PSV’er: ‘Hoeveel kost hij?’

PSV verloor gisteren op eigen veld met 1-2 van FC Barcelona. Het Europese avontuur is daarmee over en uit. Toch was er een speler die de nodige indruk wist te maken. En dat was aanvalsleider Luuk de Jong.

De goalgetter mislukte bij Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga en Newcastle United in de Premier League, waarna hij goed terugkeerde in het Philips Stadion. De afgelopen twee seizoenen had De Jong het echter moeilijk en leek het er soms op dat hij het doelpunten maken verleerd was. Dat dat niet het geval is, kunnen we deze voetbaljaargang wel zien.

Oefenmeester Ernesto Valverde deelde eerder al een compliment uit aan de aanvoerder van PSV: “Luuk de Jong deed ons aan het einde van de wedstrijd pijn. Hij is een lastige speler om te verdedigen.” Ook de Spaanse media zijn lovend over de spits, die ervoor zorgde dat Steven Bergwijn en vooral Hirving Lozano vrij over het veld konden bewegen en gevaarlijk konden worden. Ook op Twitter gaat het aardig los: één fan van Barcelona vraagt zich af hoeveel De Jong eigenlijk kost…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.