Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Deze club uit de Eredivisie is favoriet om Ritsu Doan te halen’

Diverse clubs uit binnen en buitenland strijden om de handtekening van Ritsu Doan maar Ajax zou de favoriet zijn. Dit weten diverse Japanse media te melden.

Er wordt gewezen naar de economische positie van de Amsterdammers, die gewoon heel erg goed is, des te meer als gevolg van het succesvolle Champions League-avontuur van dit seizoen. Bovendien staat de Eredivisie-topclub natuurlijk bekend als een talentenfabriek, waardoor de kans zeker daar is dat de middenvelder veel speeltijd zou krijgen in de Johan Cruijff ArenA.

Bovendien krijgt men in onze hoofdstad natuurlijk te maken met een leegloop, óók op het middenrif. Hakim Ziyech, Frenkie de Jong en Donny van de Beek zouden kunnen vertrekken, waardoor de komst van Doan echt nodig is. PSV beschikt al over een overvol middenvelder met onder meer Gastón Pereiro, Jorrit Hendrix, Pablo Rosario en Érick Gutiérrez. Laatstgenoemde valt vrijwel altijd buiten de boot…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.