Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt slaat met vuist op tafel in gesprek met Barcelona’

Naar verluidt zat Matthijs de Ligt vorige week om de tafel met de technisch directeur van FC Barcelona, Eric Abidal. In het gesprek heeft hij wel te kennen gegeven dat hij een basisplek wilt mocht hij de overstap gaan maken. Dit weet het dagblad Sport te melden.

Barça beschikt natuurlijk over Samuel Umtiti, Clément Lenglet en Gerard Piqué, maar voor De Ligt zou het funest zijn om op de bank te geraken. Dat zou zijn ontwikkeling flink in de weg staan.

Overigens zijn de Catalanen bereid om diep in de buidel te tasten voor hun Nederlandse transferdoelwit, maar financieel gezien zijn ze zeker niet het aantrekkelijkst voor de verdediger en zijn werkgever. Paris Saint-Germain zou het hoogste bod uitgebracht hebben bij directeur spelerszaken Marc Overmars en in het Parc des Princes kan ook De Ligt goud geld verdienen. Ook Manchester City en Real Madrid zijn vermogende clubs die de international van het Nederlands elftal willen hebben.

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.