Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik word nu al Mister Feyenoord genoemd, maar je weet nooit wat er kan gebeuren’

Al jarenlang speelt Tonny Vilhena in de basis bij Feyenoord. Het zou zomaar kunnen dat dit zijn laatste seizoen is in de Kuip.

“Nu telt alleen Feyenoord. Iedereen bij deze club voelt als familie. Als kleine jongen wilde ik maar één ding: bij Feyenoord spelen. Toen stond ik daar plotseling in de Kuip. Een jongensdroom kwam uit. Als ik zondag in de spelerstunnel sta, krijg ik kippenvel. Nog steeds”, reageert Vilhena in De Volkskrant.

Een tijd terug kon Vilhena nog naar Sampdoria, maar de middenvelder bleef in Rotterdam. Met name dankzij Giovanni van Bronckhorst. “Hij geloofde in mij, ik heb laten zien dat zijn vertrouwen terecht was. Het was één van de redenen om bij Feyenoord te blijven. Het telt mee dat de trainer er altijd voor me was, ook toen het slecht ging met mijn moeder.”

Vilhena sluit niet langer uit dat hij aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord bezig is. “Ik heb geen glazen bol. Ik word nu al Mister Feyenoord genoemd. Het maakt me trots, maar ik hou alle opties open.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.