Voetbal4u.com

Eredivisie Mark van Bommel doet belangrijke transferonthulling

PSV kent een groot aantal voetballers die erg gewillig zijn op de transfermarkt. Toch zegt Mark van Bommel dat bijvoorbeeld Steven Bergwijn en Hirving Lozano niet in de winterstop zullen vertrekken uit Eindhoven.

Hij wordt geciteerd door De Telegraaf: “In de winter kunnen wij gewoon ‘nee’ zeggen. Je hebt altijd minimaal twee partijen nodig. Als een speler weg wil of de club is niet tevreden, dan is het een ander verhaal. Daar ga ik absoluut niet vanuit. Ik weet zeker dat alle spelers het hartstikke naar hun zin hebben bij ons.”

De coach gaat verder: “We hoeven er intern helemaal niet over te discussiëren. Wij willen geen enkele speler afgeven.” Dan heeft Van Bommel het natuurlijk over de voetballers die momenteel belangrijk zijn voor PSV, want spelers als Bart Ramselaar en Nicolas Isimat-Mirin mogelijk vermoedelijk wel uitkijken naar een nieuwe werkgever. “Je moet het per speler bekijken. Ik snap dat een aantal situaties anders is, dan bijvoorbeeld die van Luuk de Jong.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.