Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Catalaanse grootmacht heeft mededeling voor Hirving Lozano’

Het Europese avontuur voor PSV zit erop maar toch hebben de Eindhovenaren de nodige indruk weten te maken. Zo ook de Mexicaanse vleugelaanvaller Hirving Lozano.

Lozano heeft eerder dit seizoen zijn sympathie uitgesproken voor FC Barcelona. De Mexicaanse PSV’er wil in de nabije toekomst dolgraag samenspelen met Lionel Messi, maar vooralsnog is er geen bod gearriveerd vanuit Catalonië. Sterker nog: volgens Don Balón is het zelfs maar de vraag of technisch directeur Éric Abidal dat daadwerkelijk van plan is.

Barcelona volgt de ontwikkeling van Lozano op de voet. Echter, in tegenstelling tot Ajax-spelers Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong staat er achter zijn naam nog een vraagteken. De Catalanen herkennen zijn potentie en houden rekening met een vacature indien Ousmane Dembélé definitief uit beeld verdwijnt, maar de absolute overtuiging ontbreekt nog.

Dat biedt kansen voor andere clubs. Tottenham Hotspur zou bijvoorbeeld 48 miljoen euro willen betalen indien Barcelona definitief ‘nee’ zegt. Ook de Londenaren zijn een interessante optie voor de PSV-aanvaller, maar het zou wel betekenen dat er een droom in duigen valt.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.