Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Drie PSV-spelers zakken keihard door de mand in De Kuip’

PSV verloor vanmiddag in de Kuip met 2-1 van Feyenoord. Een drietal spelers van de koploper moesten het volgens VI doen met slechte rapportcijfers.

De redactie van het weekblad heeft namelijk een 4 uitgereikt aan Gastón Pereiro, Jorrit Hendrix en Hirving Lozano. Ook Daniel Schwaab, Nick Viergever en Pablo Rosario krijgen een onvoldoende voor hun optreden: een 5. Luuk de Jong ontsnapt met een 5,5 nog nipt aan een onvoldoende.

Denzel Dumfries en Angeliño krijgen allebei een 6, waar Jeroen Zoet en invaller Donyell Malen een 6,5 toebedeeld krijgen. Het hoogste rapportcijfer aan PSV-zijde werd door VI toegekend aan de doelpuntenmaker: een 7 voor Steven Bergwijn.

Bij PSV variëren de cijfers van een 6 tot een 7,5. Dit laatstgenoemde cijfer is toegekend aan Tonny Vilhena, Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.