Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ontevreden Feyenoorder kwijnt weg op de bank en vertrekt binnenkort al’

Bij Feyenoord zijn er een aantal spelers ontevreden over hun plek binnen de selectie. Één zón speler is de Peruviaanse middenvelder Renato Tapia.

In de topper tussen de Eredivisie-topclub en PSV viel Jordy Clasie uit, maar kwam Yassin Ayoub voor hem binnen de lijnen en niet de Peruviaanse mannetjesputter. Journalist Sinclair Bischop zegt bij RTV Rijnmond: “Normaal is Tapia de vervanger voor hem (Clasie, red.). Dit zegt genoeg over de rol van Tapia, die lijkt wel uitgespeeld.”

Hij gaat verder over Tapia: “Die heeft vier minuutjes gespeeld deze competitie en Ayoub moet de vervanger zijn van Tonny Vilhena. Want de roep om Ayoub… die werd met de week sterker, maar die viel dramatisch in.” Het contract van de international van Peru loopt pas in 2020 af, maar in De Kuip weet men ook wel dat zijn situatie behoorlijk uitzichtloos begint te worden. Het is onbekend of er ook daadwerkelijk veel gegadigden zijn voor de handtekening van Tapia en we weten ook niet wat hij precies moet kosten. De middenvelder is overduidelijk ontevreden met zijn situatie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.