Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet hoofdprijs betalen bij aankoop van Martin Odegaard’

Onlangs werd bekend dat Ajax een oogje heeft op Martin Odegaard. Speler van Real Madrid maar die op het moment wordt uitgeleend aan Vitesse. De Amsterdammerz ien in hem een vervanger van Hakim ZZiyech die vermoedelijk aan het eind van het seizoen gaat vertrekken.

Toen het 19-jarige talent nog voor Strömsgodset IF in zijn geboorteland Noorwegen uitkwam stond hij al op het verlanglijstje van de Amsterdammers, maar toen koos hij toch maar voor een transfer naar het Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid, dat hem een enorm salaris bood. Het is niet de verwachting dat Ödegaard ooit echt door zal breken bij De Koninklijke en in de aankomende zomer willen de Madrilenen dan ook best meewerken aan een deal, aldus de Spaanse media.

De interesse van Ajax en diens directeur spelerszaken Marc Overmars is bekend bij de grootmacht, maar de middenvelder zal niet voor een appel en een ei mogen vertrekken. Er is dus best zaken te doen, maar de huidige nummer twee van de Eredivisie zal minimaal 10 miljoen euro over moeten maken voor zijn transferdoelwit. Geheel onbereikbaar is dat natuurlijk niet, want deze zomer betaalden de Amsterdammers méér voor Dusan Tadic (Southampton) en Daley Blind (Manchester United).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.