Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax sluit akkoord over verkoop Matthijs de Ligt’

De volgende club van Matthijs de Ligt lijkt bekend te zijn. De talentvolle verdediger van Ajax zou in een verregaand stadium zijn met Eric Abidal, de technisch directeur van FC Barcelona.

Het dagblad El Mundo Deportivo weet dat De Ligt zijn jawoord al heeft gegeven aan de Catalaanse grootmacht. Ook Ajax zou er zo goed als uit zijn met de werkgever van onder meer Lionel Messi en Luis Suárez. De krant meldt zelfs dat er een mondeling akkoord ligt tussen directeur spelerszaken Marc Overmars en zijn tegenhanger Abidal.

Het is onbekend wat Barcelona precies voor zijn transferdoelwit gaat betalen, maar we mogen aannemen dat het om ongeveer 60 miljoen euro gaat. De bovengenoemde bron meldt overigens dat Frenkie de Jong niet meer op een transfer naar het Camp Nou-stadion hoeft te rekenen, want de spelmaker zou gewoonweg te duur zijn. Ajax wil niet minder dan 80 miljoen euro voor hem ontvangen en er zijn topclubs die die geldsom ook daadwerkelijk willen overmaken, zoals Paris Saint-Germain en Manchester City. Barça kan hier niet tegen opboksen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.