Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord gaat geschorste speler in Keuken Kampioen Divisie stallen

Het Feyenoord-talent Crysencio Summerville zal in de winterstop worden verhuurd aan FC Dordrecht. Dit weet RTV Rijnmond te melden. Dit zal tot het einde van het seizoen gebeuren.

“De jeugdspeler is door de Rotterdammers gestraft na een incident op de training met teamgenoot Mats Knoester. Daarom zal hij het laatste halfjaar aan de ploeg uit de eerste divisie worden uitgeleend”, klinkt het.

“De transfer is nog niet officieel rond, want er zal nog een gesprek plaatsvinden tussen de club en de zevenjarige buitenspeler. Tot de winterstop blijft Summerville geschorst bij Feyenoord, waarna hij zal aansluiten bij de selectie van FC Dordrecht. Mocht de deal zijn beklonken, dan zal Summerville direct meetrainen bij de Schapenkoppen. Hij is pas na de winterstop speelgerechtigd”, aldus RTV Rijnmond.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.