Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Frenkie de Jong voor 75 miljoen euro naar Paris Saint-Germain

Frenkie de Jong zal volgend seizoen te bewonderen zijn in het shirt van Paris Saint-Germain. Die club betaald maar liefst rond de 75 miljoen euro voor hem.

‘PSG anticipeert op Barça en betaalt 75 miljoen voor Frenkie de Jong’, kopt Marca. De Spaanse krant meldt dat de middenvelder naar Paris Saint-Germain vertrekt en haalt vooral de mogelijke invloed van Kylian Mbappé aan. ‘Mbappé zou De Jong bij het bestuur van PSG hebben aanbevolen nadat hij tegen de geniale middenvelder had gespeeld in de Nations League’.

Ook Mundo Deportivo, dat de afgelopen maanden dagelijkse berichtte over de interesse van Barcelona in De Jong, bericht de middenvelder naar Frankrijk verkast. Ook hier wordt de invloed van Mbappé genoemd. ‘Mbappé beval hem aan bij de PSG-leiders. Bovendien zou hij ook een vriendelijk gesprek met de Ajax-middenvelder hebben gehad’.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.