Voetbal4u.com

Eredivisie FRENKIE OPGELET! ‘Kylian Mbappé gaat zelf toptransfer maken’

De Franse superster Kylian Mbappé ziet Frenkie de Jong graag naar PSG komen maar het is nog maar de vraag of hij daar volgend seizoen wel speelt. Een toptransfer hangt namelijk in de lucht.

PSG moet aan de bak om voor volgend seizoen aan de financiële eisen te voldoen. Een topspeler voor veel geld verkopen is mogelijk noodzakelijk. De naam van Neymar ligt het meest voor de hand, maar de Braziliaanse aanvaller verraste deze week door een deal te sluiten met één van de belangrijkste sponsoren van PSG. Daaruit valt af te leiden dat een vertrek helemaal niet vanzelfsprekend is.

WOENSDAGAVOND AJAX – BAYERN! Krijg 40KEER je INZET TERUG wanneer AJAX wint!!! WOW!!

Tegelijkertijd zou dat kunnen betekenen dat PSG rekening moet houden met een vertrek van Mbappé. De Franse topclub zou circa 250 miljoen euro willen opstrijken voor de tienersensatie, maar dat is voor het geïnteresseerde Real Madrid naar verwachting geen enkel probleem. Voorzitter Florentino Pérez zou de oud-speler van AS Monaco zelfs al hebben voorzien van een jawoord.

Volgens Don Balón weet Mbappé inmiddels waar hij aan toe is: Real wil hem aanwijzen als best betaalde speler ter wereld, een rol die Cristiano Ronaldo werd onthouden. In het Bernabéu zal het team om hem heen worden gebouwd en het gewenste rugnummer (7 of 10) is sowieso bespreekbaar.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.