Voetbal4u.com

Eredivisie ‘KNVB zorgt voor grote opluchting bij Feyenoord’

Goed nieuws voor Feyenoord. De KNVB is bereid om een aantal belofteteams toe te voegen aan de voetbalpiramide. Waaronder ook Feyenoord.

Waar clubs als Ajax en PSV in het verleden voor instroom kozen, daar zei Feyenoord ‘nee’. Tot twee keer toe zelfs. Inmiddels willen de Rotterdammers alsnog deelnemen en de KNVB wil daaraan meewerken. “De clubs die nu in een aparte competitie wedstrijden afwerken, moeten straks één kampioen afleveren. Die club zou in de derde divisie kunnen instromen”, zo meldt het Algemeen Dagblad.

“We gaan nog met de clubs rond de tafel. Of de clubs straks moeten promoveren of die keuze zelf kunnen maken, is nog niet duidelijk”, aldus de KNVB-woordvoerder. Feyenoord reageert: “Als de kans zich voordoet, zullen we er serieus naar kijken. Welke opzet je ook kiest, het gaat er om dat deze dienend is aan het eerste elftal van Feyenoord, waar spelers – zowel jeugd als zij die van een blessure terugkeren – zo goed mogelijk voor moeten worden klaargestoomd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.