Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: ‘PSV neemt beslissing over Arjen Robben’

Het ziet ernaar uit dat Hirving Lozano bezig is aan zijn laatste seizoen als speler van PSV. Mogelijk gaat Arjen Robben nog een belangrijke rol spelen in zijn toekomstige transfer.

Robben neemt komende zomer na tien jaar afscheid van Bayern München. De vleugelaanvaller overweegt definitief te stoppen, maar ook een andere club is bespreekbaar. Eén van de opties is om terug te keren naar de Nederlandse kampioen PSV. De Eindhovenaren zouden definitief voor een hereniging gaan.

Volgens El Gol Digital kan een jawoord van Robben van grote invloed zijn op Lozano. De oud-international kan dan immers de rechtsbuitenpositie overnemen en de Mexicaan kan zijn status verzilveren door naar Atlético Madrid te verkassen. Volgens El Gol Digital is de Spaanse club zéér gecharmeerd van de buitenspeler.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.