Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vader Frenkie de Jong bemoeit zich met transfer’

Frenkie de Jong staat voor een vertrek bij Ajax. Eerder werd bekend dat PSG bereid is om 75 miljoen euro voor hem te betalen. Zijn vader ziet hem het liefst voor Barcelona kiezen.

WOENSDAGAVOND AJAX – BAYERN! Krijg 40KEER je INZET TERUG wanneer AJAX wint!!! WOW!!

Volgens het dagblad Sport heeft De Jong-senior zijn zoon op het hart gedrukt dat hij voor FC Barcelona moet kiezen. Het medium grijpt dat gegeven aan om te stellen dat er echt nog niets beslist is, ondanks het megabod van Paris Saint-Germain van 75 miljoen euro. De international van het Nederlands elftal (en de mensen om hem heen) heeft ook een flinke vinger in de pap en zou voor Camp Nou kunnen kiezen, ondanks het feit dat de Catalanen minder kunnen betalen.

Ook Manchester City mogen we nog niet uitvlakken. De Citizens zouden onlangs naar Amsterdam afreizen met een goedgevulde koffer met geld, maar zetten een streep door deze afspraak door de beslommeringen met betrekking tot Financial Fair Play. Besluit de Europese voetbalbond (UEFA) dat de regerend landskampioen van de Premier League géén straf verdient, dan komt de meeting er vermoedelijk alsnog, want oefenmeester Josep Guardiola wil De Jong per se hebben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.