Voetbal4u.com

Eredivisie VANAVOND: Onenigheid bij Ajax over opstelling tegen Bayern München

Ajax speelt vanavond tegen Bayern Munchen. De Amsterdammers zijn al geplaatst voor de volgende ronde en daarom denkt trainer Erik ten Hag er aan om een aantal spelers te gaan sparen.

VANAVOND AJAX – BAYERN! Krijg 40KEER je INZET TERUG wanneer AJAX wint!!! WOW!!

In de afgelopen dagen is er druk overlegd over de opstelling, met als resultaat dat de beste spelers aan de aftrap zullen verschijnen… ondanks allerlei pijntjes. Ten Hag zegt in De Telegraaf: “De laatste dagen speelt dat in mijn hoofd en in de hoofden van de staf hoe we er technisch/medisch mee omgaan. De eerste plek in de groep is van belang, omdat je dan een betere uitgangspositie kúnt creëren. Maar natuurlijk hebben we ook met de competitie te maken, want we willen heel graag de titel halen. Welke risico’s ga je dan aan? Daar zullen we goede afwegingen in moeten maken.”

Binnenkort speelt Ajax tegen Roda JC (beker) en De Graafschap. “Ik houd altijd rekening met tegenstanders. En ik kijk niet alleen naar de eerste wedstrijden, maar ook naar de duels daarop (23 december, FC Utrecht-Ajax, red.). Risico’s op ernstige blessures moet je proberen uit te sluiten. Maar dat lukt nooit honderd procent. Zeker niet als je op de grens moet spelen. En dat zullen we tegen Bayern moeten, want aan 99 procent hebben we niks.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.