Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars brengt officieel bod uit van 10 miljoen euro

Ajax wil in de winter toeslaan met het aantrekken van een verdediger. Daarom heeft Marc Overmars een bod neergelegd bij Boca Juniors van tien miljoen euro voor Lisandro Magallan. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

VANAVOND AJAX – BAYERN! Krijg 40KEER je INZET TERUG wanneer AJAX wint!!! WOW!!

De club wil de Argentijnse verdediger van Boca Juniors in de komende winterstop naar Nederland halen en heeft zo’n 10 miljoen euro over voor de centrale verdediger.”

De krant gaat verder: “Afgelopen zomer leek de transfer van Magallán naar Ajax reeds een feit. De Argentijn was al medisch goedgekeurd, maar van een overgang kwam het toen niet. Uiteindelijk kwam Daley Blind de verdediging versterken. Nu wil Ajax Magallán in de winterstop alsnog kopen en hem het eerste halfjaar laten wennen in een nieuwe omgeving. Magallán speelde zondag met Boca nog de veelbesproken finale van de Copa Libertadores in Madrid tegen aartsrivaal River Plate. Magallán verloor die finale.”

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.