Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax gaat voor megaverrassing en wil spits van VFL Wolfsburg kopen’

Ajax haalde afgelopen zomer Hassane Bandé op bij KV Mechelen maar beleefde daar nog weinig plezier aan. Hij is al sinds het begin van het seizoen geblesseerd. In plaats van op hem te wachten, zouden de Amsterdammers nu al kijken naar een nieuwe offensieve versterking. Volgens Own Goal Nigeria heeft Ajax namelijk zijn pijlen gericht op Victor Osimhen, een 19-jarige dribbelaar van VfL Wolfsburg. De Duitsers verhuren hem dit seizoen aan het Belgische Charleroi.

VANAVOND AJAX – BAYERN! Krijg 40KEER je INZET TERUG wanneer AJAX wint!!! WOW!!

Daar levert hij tot dusver spectaculaire prestaties dit seizoen, met 7 goals in 13 optredens. Het genoemde medium claimt te weten dat Ajax Osimhen wil oppikken zodra zijn huurperiode bij Charleroi afloopt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.