Voetbal4u.com

‘Marc Overmars koopt ook aanvaller in de winterstop’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Marc Overmars is in de winterstop niet van plan om alleen Lisandro Magallan binnen te halen maar ook direct een Mexicaanse aanvaller. Dit weet het mexicaanse ESPN te melden.

Het medium schrijft vandaag dat de verwachting is dat de vleugelaanvaller (18 jaar oud) zijn laatste wedstrijd gespeeld heeft voor Club América. Volgens bronnen in de directe omgeving van Lainez gaat hij snel transfereren, waarbij de Johan Cruijff ArenA klaarblijkelijk zijn bestemming is. Er wordt snel witte rook en een officiële aankondiging verwacht door de betrokken partijen…

Het is wel duidelijk dat Lainez over een flinke dosis talent beschikt, want hij heeft zijn debuut voor het Mexicaanse nationale team al gemaakt. Verder is het natuurlijk opvallend dat Ajax de Mexicaanse markt betreedt, want eerder was het PSV dat domineerde in het land van Hirving Lozano, Érick Gutiérrez, Andrés Guardado en Carlos Salcido. Het is overigens niet bekend hoeveel Overmars voor zijn nieuwste aanwinst betaalt. Volgens Transfermarkt.de is de marktwaarde van Lainez ongeveer 1,5 miljoen euro, maar Ajax zal ongetwijfeld vele malen meer moeten overmaken op de rekening van Club América (misschien wel 12 miljoen euro).

 



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *