Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord-speler wil per se weg: eerste bod is al binnen’

Het lijkt een kort huwelijk te gaan worden. De samenwerking tussen Feyenoord en Yassin Ayoub. Slechts een half seizoen na zijn komst is de middenvelder de situatie beu.

Ayoub werd afgelopen zomer transfervrij overgenomen van FC Utrecht. In Rotterdam-Zuid werd een hoop verwacht van de Marokkaanse middenvelder, maar een vaste basisplaats heeft hij niet weten te veroveren. Bovendien zouden beide partijen in conclaaf zijn geraakt door diens houding.

Volgens Mainevent Sports heeft Ayoub de Feyenoord-directie verteld dat hij per se wil vertrekken in januari. Fenerbahçe, Trabzonspor, Kasimpasa en Bursaspor worden genoemd als potentiële nieuwe club. Laatstgenoemde club zou zelfs al 1,2 miljoen euro hebben geboden bij Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.