Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en PSV grijpen definitief naast Eredivisie-smaakmaker die voor Galatasaray kiest’

Naar verluidt zet Arber Zenelli zijn carriere niet voort in de Eredivisie. De speler van SC Heerenveen werd eerder gelinkt aan zowel PSV als Ajax maar volgens de Turkse media vertrekt hij naar Galatasaray.

Althans, de onderhandelingen verlopen voortvarend als we deze media mogen geloven. De Turkse grootmacht zou 2,5 miljoen euro bieden om de smaakmaker op te halen bij sc Heerenveen. Naar verluidt is het een kwestie van tijd voordat er een definitief akkoord ligt.

Zeneli heeft een aflopend contract in Heerenveen. In Friesland bezit men een optie om zijn verbintenis met een jaar te verlengen, maar dit is waarschijnlijk niet eens meer nodig dankzij Galatasaray. Het plan in Istanbul is immers om hem deze winter al binnen te halen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.