Voetbal4u.com

Eredivisie WOW! ‘Ajax krijgt hoogste bod tot nu toe binnen op Frenkie de Jong’

Het Franse Paris Saint-Germain is bereid om 75 miljoen euro te betalen voor Frenkie de Jong maar Manchester City is bereid om nog een stap verder te gaan.

Naar verluidt heeft de spelmaker al gesproken met oefenmeester Josep Guardiola van de regerend landskampioen van de Premier League. De succestrainer uit Catalonië wil hem per se hebben omdat hij een nieuwe Xavi of Andrés Iniesta in de spelmaker ziet. City kampt met wat problemen met betrekking tot Financial Fair Play naar aanleiding van een nieuw onderzoek van de Europese voetbalbond (UEFA), maar de uitkomst daarvan is nog niet bekend.

Wordt de topclub onverhoopt niet gestraft, dan zal men gelijk met een waanzinnig bod op De Jong komen, volgens de Engelse pers. Naar verluidt heeft de directie in het Etihad Stadium namelijk groen licht gegeven voor een uitgave van ongeveer 85 miljoen euro. Daarmee heeft City 10 miljoen euro meer over voor de Ajacied dan Paris Saint-Germain.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.