Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jorrit Hendrix en Jurgen Locadia kunnen transfer maken naar dezelfde club’

Ongeveer een jaar geleden verliet Jurgen Locadia PSV voor een avontuur bij Brighton. Een succes werd het niet. De spits moet het doen met een reserverol.

Onlangs liet Locadia zich dan ook al ontvallen dat hij niet gelukkig is bij de Seagulls, en mogelijk lonkt deze winter al een nieuwe transfer. Een partij die oplossing kan gaan bieden, is Fiorentina. Scout Fabrizio Bertuzzi is namelijk lyrisch over hem, in gesprek met Firenze Viola. “Gabbiadini is een geweldige speler, en het gaat goed met hem, maar ik zou liever zien dat Fiorentina meer gaat letten op fysieke kracht en snelheid. In dat kader is de naam die ik aanbeveel die van Jürgen Locadia, een speler die bij Brighton tot nu toe weinig aan spelen komt in de Premier League. Hij is fysiek sterk, maar ook snel en heeft een goede techniek. Hij zou bovendien niet zo duur hoeven te zijn”, stelt Bertuzzi voor.

Op het middenveld ziet hij ook graag een Nederlander verschijnen bij Fiorentina: niemand minder dan Jorrit Hendrix, die al langer aan Italiaanse ploegen wordt gelinkt. “Hij is een echte regisseur met een elegante linkervoet, die lange ballen heel precies kan afleveren. De kosten voor Hendrix bedragen ongeveer 8 à 10 miljoen euro. Als je naar de Champions League wil, heb je zulke spelers nodig”, besluit Bertuzzi.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.