Voetbal4u.com

Eredivisie KIES MAAR UIT! ‘Hakim Ziyech heeft de topclubs voor het uitkiezen’

De keuze om dit seizoen bij Ajax te blijven lijkt goed uit te pakken voor Hakim Ziyech. De middenvelder heeft namelijk de topclubs voor het uitzoeken. Dit weet het medium Don Balon te melden.

De meest opvallende interesse is afkomstig uit de hoofdstad van Spanje. Real Madrid snakt in 2019 naar vers bloed en zou de Ajax-middenvelder op het lijstje hebben gezet. Het is echter niet duidelijk of dit een concrete optie is óf een poging om de Champions League-tegenstander te beïnvloeden.

Real Madrid lijkt voor de 25-jarige Ajacied misschien te hoog gegrepen, maar alsnog hoeft Ziyech niet te vrezen. Het Spaanse medium schrijft namelijk dat ook clubs als Chelsea, Liverpool en AS Roma in de race zijn. Laatstgenoemde had in de zomer al een akkoord met de middenvelder, maar trok zich omwille van de transfersom terug.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.