Voetbal4u.com

Eredivisie Oude bekende flirt met PSV: ‘Als jullie me terugwillen…’

Op dit moment maakt Jetro Willems zijn minuten bij het Duitse Eintracht Frankfurt. De linksback hoopt de ‘Wijnaldum-route’ te kunnen bewandelen: via een subtopper naar een echte topclub.

“Zeker. Ik ben relatief jong. Ik ben 24, met veel ervaring. Misschien duurt het bij mij een jaartje langer. Bij hem was het binnen een jaar. We zullen zien. Zoals ik zei: ik ben nog jong en er zijn nog vele wegen”, aldus Willems in gesprek met PSV TV. Hij volgt de Eindhovenaren nog altijd op de voet. “Ja, ze doen het goed. Ik ben ook blij met de nieuwe jongens: Dumfries, Angelino, Pablo (Rosario red.) die eigenlijk alles speelt. Ze doen het goed.”

Willems flirt ook nog even met PSV. “Als jullie me terugwillen, moeten jullie lekker met Toon (Gerbrands red.) praten”, knipoogt Willems. “Nee, nee, grapje. Dan breng ik zomaar iets de wereld in”, voegt hij daar lachend aan toe.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.