Voetbal4u.com

Eredivisie HARDE WOORDEN! ‘PSV geeft waarschuwing aan geinteresseerde clubs’

Veel spelers van PSV mogen rekenen op grote belangstelling van Europese clubs. Zo ook Steven Bergwijn en Hirving Lozano. Toch is een snelle transfer niet realistisch.

Althans, PSV is niet van plan om geïnteresseerde clubs een cadeautje te schenken. Op de vraag van een PSV-supporter over Bergwijn laat clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad weten: “PSV laat geen bepalende spelers gaan, tenzij er totaal bizarre bedragen worden geboden.”

Het is niet duidelijk wat ‘totaal bizarre bedragen’ zijn voor een speler van PSV. Wel liet trainer Mark van Bommel afgelopen zomer al weten dat de club bedragen van veertig tot vijftig miljoen euro kan afwijzen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.