Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark van Bommel past zich aan na golf van kritiek’

Sinds zijn begin van het trainerschap bij PSV krijgt Mark van Bommel veel kritiek op zijn gedrag langs de lijn. In de maanden daarna werd de PSV-trainer vaker om dezelfde reden aangepakt, maar volgens De Telegraaf ziet hij dat zelf ook in.

Het medium schrijft: “In zijn eerste maanden als hoofdtrainer stelt de welbespraakte oud-prof zich vaak open op en is hij net als speler spraakmakend. Al erkent van Bommel zelf dat hij als speler buiten Eindhoven nooit geliefd was. Die kant kan het als trainer ook opgaan als hij zich blijft manifesteren langs de zijlijn in de vele gesprekjes met de vierde official of assistent-scheidsrechter.”

“Wat Van Bommel dan allemaal zegt, maakt niet eens zoveel uit (tegen FC Groningen vroeg hij vijf keer aan de grensrechter of hij het koud had), maar al die onderonsjes worden door de kijker al snel als irritant ervaren. Dat heeft Van Bommel zelf overigens ook ingezien, want dat gedrag is al afgenomen”, weet De Telegraaf. “Het is een zijstap, want bovenaan de prioriteitenlijst staan natuurlijk de omgang met zijn spelers en de resultaten op het veld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.